Analyse & Rapporten

Locatus verzamelt zelf haar data. Doordat wij dit al 15 jaar via dezelfde methodiek doen, kunnen we goed winkelgebieden vergelijken en ontwikkelingen in de tijd signaleren. Onze data-analisten verzorgen graag een analyse op maat voor u. Ook brengen wij jaarlijks diverse rapportages uit.

 • Analyse op maat

  Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met onze data. Maar u kunt ook gebruik maken van de expertise van onze data-analisten. Zij helpen u graag verder met uw vragen. Hier volgen een aantal voorbeelden van de vragen die wij beantwoorden voor onze klanten.

 • Rapport Winkelleegstand 2016

  Leegstand van winkels. Ondertussen heeft iedereen het erover. Om aan alle 'geruchten' over leegstand een einde te maken publiceert Locatus jaarlijks een rapport over winkelleegstand: voor zowel België als Nederland.

 • Retail Facts 2016

  Gegevens over individuele winkels krijgen alleen betekenis als deze in een context geplaatst worden. Locatus Retail Facts is primair bedoeld voor het geven van deze context: retailinformatie over Nederlandse of Belgische winkelgebieden wordt samengevat in kengetallen.

 • Datakubus

  De Datakubus is dé tool voor trendanalyses door de jaren heen. Deze applicatie van Locatus bevat 15 jaar aan gedetailleerde retailinformatie. Groeit de branche? Of neemt het aantal winkels juist af?

 • Winkelpassanten rapportages

  Komt er voldoende winkelpubliek langs? Deze informatie is bij uitstek geschikt om nieuwe (winkel)locaties te beoordelen. Of de performance van uw huidige winkel/centrum te monitoren. Een winkelpassantenrapportage geeft u snel inzicht in het druktebeeld.

 • RetailSonar

  Wilt u het effect van een opening, sluiting of aanpassing van één of meerdere winkels weten? Dat is heel nauwkeurig te becijferen via een uniek simulatiemodel. Deze voorspeltool combineert verschillende databronnen om tot zeer accurate omzetvoorspellingen te komen. Het model is ontwikkeld door onze Belgische partner RetailSonar.

Bedankt

We bellen u zo spoedig mogelijk

Oeps, er ging iets mis

Controleer aub of u alles juist heeft ingevuld

Mijn naam is en ik wil graag in gesprek.
U kunt me bellen op

Liever zelf bellen of mailen

+31 (0) 348 490290 - info@locatus.com