Europese winkelgebieden in kaart

Locatus staat voor up-to-date retailinformatie, over winkels, winkelgebieden en winkelpassanten. Nadat we het winkellandschap in de Benelux volledig in kaart hebben gebracht, breiden we onze dataset uit met steeds meer Europese steden. We brengen hiervan de belangrijkste winkelgebieden in kaart en verzorgen ook passantentellingen in deze steden. U baseert belangrijke beslissingen op onze data, dus wij staan garant voor kwaliteit

  • Passanten 24/7

    Komt er voldoende winkelpubliek langs? En wanneer wordt dit meer of juist minder? Met het Dashboard Passanten 24/7 heeft u de ideale informatie om nieuwe (winkel)locaties te beoordelen. Of de performance van uw huidige winkel/centrum te monitoren.

  • Locatus Retail Plans

    Overal en altijd overzicht hebben van een winkelgebied of winkelstraat. Dat kan. Met de digitale retailplattegronden van Locatus. Een efficiënt hulpmiddel, bij ontwikkeling van winkelgebieden, huur/verhuur, koop/verkoop, taxaties en het monitoren van uw winkelcentrum.

  • Winkelpassanten rapportages

    Komt er voldoende winkelpubliek langs? Deze informatie is bij uitstek geschikt om nieuwe (winkel)locaties te beoordelen. Of de performance van uw huidige winkel/centrum te monitoren. Een winkelpassantenrapportage geeft u snel inzicht in het druktebeeld.

Bedankt

We bellen u zo spoedig mogelijk

Oeps, er ging iets mis

Controleer aub of u alles juist heeft ingevuld

Mijn naam is en ik wil graag in gesprek.
U kunt me bellen op

Liever zelf bellen of mailen

+31 (0) 348 490290 - info@locatus.com