Verzorgingsgebieden Verkenner

Geeft inzicht in de spreiding van uw klanten en de omzetpotentie voor uw winkels

De Verzorgingsgebieden Verkenner bepaalt aan de hand van ‘winkelwiskunde’ wat het verzorgingsgebied is van een bepaald winkelcentrum of winkelgebied. Zo weet u wat het bereik is van uw winkel. Het laat u zien waar de bezoekers van uw winkel vandaan komen. Ook kunt u hiermee de omzetpotentie voor uw winkel bepalen.

Waar komen uw klanten vandaan? Wat is het bereik van uw winkel?

Verschil in verzorgingsgebieden

Hoe ver de consument wil reizen voor hun aankopen, hangt ook af van het type aankopen. Wij maken daarom onderscheid tussen dagelijkse boodschappen en niet-dagelijkse aankopen.

Verzorgingsgebied-incl-lege

De groep Niet-dagelijks wordt verder opgesplitst in Vergelijkende goederen (mode, luxe, vrije tijd, media ea) en Doelgerichte goederen (woonwinkels, tuincentra ea).

Wilt u vaststellen wat de omzetpotentie is voor uw winkel? Of nagaan welk winkelgebied in een plaats het beste is voor uw winkel? Dan kan de Verzorgingsgebieden Verkenner u verder helpen.

Stel uw vraag aan Mardi Kok

Mardi Kok denkt met u mee over welke applicaties voor u het meeste rendement opleveren bij relocatie- en expansievraagstukken. Hij komt graag langs of vertelt via Teams meer over de verschillende opties.

Andere applicaties, rapporten en analyse