Passantenrapport voor goed druktebeeld

Winkelpassantenrapportages van de 190 grootste winkelgebieden in België en Nederland én van 40 grote Europese steden buiten de Benelux

Komt er voldoende winkelpubliek langs? Deze informatie is bij uitstek geschikt om nieuwe (winkel)locaties te beoordelen. Of de performance van uw huidige winkel/centrum te monitoren. Een winkelpassantenrapportage geeft u snel inzicht in het druktebeeld.

Met het komen en gaan van “trekkers” verandert het looppatroon van een consument door een winkelgebied nog wel eens. Zo zorgen verplaatsingen van grote modewarenhuizen zoals Primark, H&M en Zara vaker voor wijzigingen in passantenstromen.

Locatus telt al ruim 20 jaar structureel winkelpassanten in de 190 belangrijkste winkelgebieden in de Benelux. Verder tellen we ook winkelpassanten in circa 40 Europese steden buiten de Benelux.

Welke informatie bevat een passantenrapport?

De rapporten die we hierbij opstellen geven u inzicht in de druktepatronen en loopstromen van een winkelgebied. Omdat wij al jaren op uniforme wijze tellen, kunnen wij ook veranderingen in de tijd goed in kaart brengen door verschillende tellingen te vergelijken.

Bekijk het voorbeeldrapport

Wilt u weten welke rapporten beschikbaar zijn?

Klik op onderstaande kaart of ga naar het overzicht van beschikbaar winkelpassantenrapporten. U kunt dan ook aflezen wanneer voor het laatst geteld is en de plattegronden met telpunten (per rapport) bekijken.

Overzicht Passantenrapporten

Bestel passantenrapport

Meer informatie nodig?

Heeft u nog vragen over de rapportages? Of wilt u een winkelpassantentelling in een plaats waar we nog niet geteld hebben? Dat kan ook. Bel of mail ons met uw vraag.

Stel uw vraag aan Steven Markhorst

Steven Markhorst denkt met u mee over locatievraagstukken of het optimaliseren van winkelgebieden. Hij komt graag langs of vertelt via Teams meer over onze online dataplatforms of over hoe onze experts u kunnen helpen met uw locatievraagstukken. Of het nu gaat om retail, woningbouwplannen of kantoren.