Europese winkelgebieden in kaart

Locatus staat voor up-to-date retailinformatie, over winkels, winkelgebieden en winkelpassanten. Nadat we het winkellandschap in de Benelux volledig in kaart hebben gebracht, breiden we onze dataset uit met steeds meer Europese steden. We brengen hiervan de belangrijkste winkelgebieden in kaart en verzorgen ook passantentellingen in deze steden. U baseert belangrijke beslissingen op onze data, dus wij staan garant voor kwaliteit

Retaildata over Europese winkels en winkelgebieden

Bij het nemen van beslissingen over winkels en winkelvastgoed is goede informatie essentieel. Waar zit de concurrentie? Hoe ziet de omgeving van mijn winkels er uit? Wie zijn mijn buren? Welke branchering zie je? Wat is het druktebeeld? Waar is de leegstand? Waar zitten de trekkers? Hoe groot zijn de winkels (winkelverkoopvloeroppervlak)? Locatus brengt het winkellandschap in kaart via twee online applicaties.  Heeft u interesse in bepaalde steden? Laat het ons weten.


Winkelpassanten en druktebeeld in winkelstraten

Als er geen mensen lopen kunnen er ook geen mensen de winkel in komen. Winkelpassanten geven een goed beeld welke delen van een winkelgebied de meeste potentie hebben.