PIA: we nemen privacy heel serieus

Locatus telt anoniem hoeveel winkelpubliek door een straat of winkelgebied loopt. Zo weten retailers, gemeenten of vastgoed-partijen waar het wel/niet druk is. Hier kunnen zij hun winkelbeleid op afstemmen.

Privacy gegarandeerd

Locatus & BlueMark nemen privacy serieus. Wij genereren géén data die iemand als individu kunnen identificeren. We doen ook geen enkele poging om de data of het winkelgedrag aan specifieke personen te linken. Direct na registratie van het wifi-signaal wordt het MAC-adres onherkenbaar gemaakt (gehasht). De informatie is vervolgens niet te herleiden naar een specifiek persoon.

  • We volgen géén personen.
  • We weten niet welke identiteit de klant heeft.
  • We weten niet welk geslacht de klant heeft.
  • We weten niet waar de klant woont.
  • We weten niet wat voor telefoon de klant
    heeft.

Privacy Impact Assessment (PIA)

Wij hebben een onafhankelijk bureau een Privacy Impact Assessment laten uitvoeren. Dit is een IT audit/onderzoek waarin men nagaat of de organisatie zorgvuldig omgaat met de verwerking van de data, en daarmee aan het wettelijk kader voldoet.Met als resultaat een Privacy Seal:

Privacy Seal

Lees meer over PIA

Opt-out / afmelden

Wilt u niet meegenomen worden in deze tellingen, dan kunt u zich hier afmelden:

Opt Out

Waarvoor worden data gebruikt?

Een breed scala van klanten maakt gebruik van onze teldata. Met deze informatie kunnen zij bepalen waar ze het beste een winkel kunnen openen, of het te druk wordt (bij speciale evenementen), of het slim is extra personeel in te zetten etc.