U baseert belangrijke beslissingen op onze data, dus wij staan garant voor kwaliteit

Informatie verzamelen zit in ons DNA. Of het nu gaat om winkels en winkelgebieden, woningbouwplannen of kantoren en bedrijven. Wekelijks wordt de database bijgewerkt met de meest recente data gecheckt door onze professionele buitendienst en ons deskresearchteam.

ONDERBOUWING BESLISSINGEN  VOOR RETAILERS, ADVIESBUREAUS, GEMEENTEN, VASTGOEDPARTIJEN, MERKFABRIKANTEN EN VELE ANDEREN

Voor een helder zicht op locaties

Met de juiste informatie krijgt u overzicht én inzicht. Bijvoorbeeld in de planstatus van woningbouwplannen, de leegstand of branchering van winkelgebieden of het aanbod in de kantorenmarkt. Informatie die zorgt dat u betere beslissingen kunt nemen.


Winkels & winkelgebieden in kaart

Bij het nemen van beslissingen over winkels en winkelvastgoed is goede informatie essentieel. Hoe ontwikkelt dit winkelgebied zich? Waar zitten de trekkers? Waar is leegstand of waar zit de concurrentie? Welke branchering zie je? Hoe ziet de omgeving van mijn winkels er uit? Wie zijn mijn buren? Wat is het druktebeeld? Hoe groot zijn de winkels (winkelverkoopvloeroppervlak)? Ga aan de slag met onze retaildata om deze vragen te beantwoorden. Heeft u vragen? Onze retail experts helpen u graag!


Winkelpassanten en druktebeeld in winkelstraten

Als er geen mensen lopen kunnen er ook geen mensen de winkel in komen. Winkelpassanten geven een goed beeld welke delen van een winkelgebied de meeste potentie hebben.


Risico afweging investeringen

Wat zijn sterke/zwakke winkelstraten? Waar is veel leegstand? Dit wilt u weten als u beslissingen moet nemen over openen of sluiten van winkels, of investeren in winkelvastgoed.


Omzetpotentie en concurrentie retailers

Het verzorgingsgebied is mede bepalend voor de omzetpotentie van uw winkel. Hoe groot is de aantrekkingskracht? En wat is het profiel van deze consumenten? Met de omzetvoorspeltool heeft u nog meer informatie in handen. Via scenario’s kunt u bekijken welke locaties optimaal zijn voor uw retailnetwerk.


Vergelijkingen tussen plaatsen of in de tijd