Database Retail Benelux

inzicht én overzicht | landelijk of lokaal

Overal en altijd actueel overzicht hebben van een winkelstraat, winkelgebied of de retail in het hele land. Dat kan. Via Locatus Online, het online dataplatform van Locatus.

Alle verkooppunten in de Benelux, en meer…

In Locatus Online vindt u elk verkooppunt in de Benelux, dus zowel grote winkelketens als kleine zelfstandigen, of ze nu gelegen zijn in een groot stadscentrum, klein buurtcentrum of ergens buitenaf… Elke chocoladewinkel, kledingzaak, supermarkt, kapper, drogist, tattoo shop, groenteboer, bakker, woonwinkel, apotheek of restaurant staat in onze database.

U vraagt, Locatus Online geeft antwoord

In het online platform vindt u eenvoudig en snel antwoord op vragen als:

“Waar zitten mijn concurrenten met meer dan 500 m²?”
“Waar bevinden zich alle supermarkten in de provincie West Vlaanderen?”
“Hoe ligt de horeca verspreid binnen onze gemeente?”
“Wat is de verdeling filiaalzaken en zelfstandigen in deze plaats?”
“Welke winkelpanden staan leeg in Rotterdam? En waar?”
“Waar zit ik nog niet? En wie van mijn concurrenten zitten daar wel?“

Informatie altijd beschikbaar in enkele muisklikken

De informatie is handig te selecteren en in kaart te brengen vanuit verschillende invalshoeken. Of u nu wilt weten waar de concurrent overal zit of wat de status is van een bepaald winkelgebied, winkelstaat of winkelpand. Locatus Online geeft in elk geval inzicht en overzicht.

Alle data zijn ook te exporteren naar andere programma’s via een csv bestand. U kunt zo dieper de data in duiken en de data ook combineren met eigen gegevens.

Beter dan welk ‘lijstje’ dan ook

Via Locatus Online heeft u de retail dus letterlijk en figuurlijk in kaart. U kunt zo een winkelgebied goed in beeld brengen voor concurrentie analyses, aankoop- of huurbeslissingen, advies richting klant, monitoren van uw portefeuille of uw beleidsplannen.

U kunt zelf bepalen welke data u in kaart wilt brengen. Het druktebeeld van het centrum, de leegstand, het winkelverkoopvloeroppervlak per pand, de naam van de retailer, de branche per pand, de risico index (gezondheid van deze straat) etc. Hier enkele voorbeelden:

Bovendien kunt u uw eigen variabelen toevoegen en de kaart hiermee inkleuren. Bijvoorbeeld om zo uw eigen panden eruit te lichten.

Dataset passend bij uw vragen

Samen kijken we wat u precies wilt weten en bepalen we de optimale dataset voor u. Op basis van deze dataselectie maken we een passende prijsopgave.

Wilt u een demo?

Benieuwd hoe ons dataplatform in elkaar zit, welke informatie we allemaal verzamelen en hoe u hier toegang toe kunt verkrijgen?

Ja, ik wil meer weten

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over onze data, rapporten of applicaties?
Bel of mail ons met uw vraag.

Björn Jansen (vastgoed): bjorn.jansen@locatus.com
Mardi Kok (retail): mardi.kok@locatus.com
Steven Markhorst (overheid&advies): steven.markhorst@locatus.com
Gerard Zandbergen: gerard.zandbergen@locatus.com

Niets meer missen?

Wilt  u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van retail?

 

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of ons blog.