?>

Retailanalyse - het antwoord op uw vraag

Maak gebruik van de expertise van onze data-analisten voor een analyse op maat.

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met onze data. Maar u kunt ook gebruik maken van de expertise van onze data-analisten. Zij helpen u graag verder met uw vragen.

Analyse voor retailers

De locatie staat centraal in veel van uw beslissingen. Waar zal ik een nieuwe vestiging openen? Is het beter om naar een andere locatie te verhuizen? Liggen mijn winkels niet te dicht bij elkaar, of is er juist nog ruimte voor meer. Wat is het omzetpotentieel van deze locatie? Loopt er genoeg winkelpubliek langs deze locatie? Juiste locatiekeuzes zijn essentieel, een verkeerde beslissing is immers heel kostbaar.

Bekijk wat we voor uw winkelketen kunnen betekenen


Analyse voor vastgoed

De retailmarkt staat flink onder druk op dit moment en dit heeft ook consequenties voor u als vastgoedpartij. In deze periode is het belangrijker dan ooit om goed de vinger aan de pols te hebben. Retaildata zijn daarbij van essentieel belang. Of het nu gaat om de optimale bezetting in uw winkelpanden / winkelcentrum of de totale analyse van uw retailportefeuille.

Bekijk wat we voor u als vastgoedpartij kunnen betekenen


Analyse voor gemeenten / overheid

Retail is het hart van uw gemeente. Hoe levendiger het winkelhart van uw gemeente, des te aantrekkelijker is uw gemeente voor inwoners, bezoekers uit omliggende plaatsen of toeristen. Doordat Locatus alle winkels, horeca én dienstverleners in kaart heeft, is onze data bij uitstek geschikt om de retail in uw gemeente te monitoren, beleidsbeslissingen te nemen en hands-on te werken aan een goede invulling van uw winkelhart.

Bekijk wat we voor uw gemeente / overheidsinstelling kunnen betekenen


Analyse voor overige sectoren

We ontvangen met regelmaat vragen uit heel verschillende sectoren. Zodra het gaat over retaillocaties, concurrentie, marktomvang, winkelpassanten of daaraan gerelateerde onderwerpen hebben wij een schat aan informatie in onze databanken. Dus stel uw vraag, wij helpen u graag verder.

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen

Stel uw vraag aan Björn Jansen

Björn Jansen adviseert al jaren vastgoedpartijen en retailers.
Hij komt graag langs of vertelt via Teams meer over ons online dataplatform. Of over hoe onze experts u kunnen helpen in de juiste retaillocaties te investeren.

Andere applicaties, rapporten en analyse