Sprekers

Als onderzoeksbureau in de retail worden wij vaak gevraagd onze visie te delen. Hoe kijken wij tegen bepaalde onderwerpen aan? Wat laat onze data zien en wat kan deze data voor u betekenen? Wij delen graag de laatste retailtrends met u. Voor u. Zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Gerard Zandbergen

Gerard Zandbergen is CEO van Locatus en spart regelmatig met de spelers op de retailmarkt over de kansen voor de toekomst. Locatus heeft als doel de retailmarkt transparant te maken, zodat haar klanten hun kansen en risico’s helder in beeld hebben. Bijna 20 jaar aan informatie vormt daarvoor de basis. Hij neemt u graag mee in zijn gedachtegoed over de retailmarkt i.c.m. onze database.


Gertjan Slob

Gertjan Slob is Directeur Onderzoek bij Locatus. Tijdens zijn werk is hij continu bezig met het analyseren van retaildata. Hierbij signaleert hij regelmatig opvallende trends en ontwikkelingen. Hij is dan ook een veelgevraagd spreker. Zo sprak hij over de toekomst van de retail bij een bijeenkomst van RICS ‘Van Wijkwinkelcentrum naar Hart van de Wijk’.


Op zoek naar een spreker?

Bent u op zoek naar een interessant en onafhankelijk verhaal over de laatste retailtrends? Vraag naar de mogelijkheden via info@locatus.com of telefoonnummer +31 (0) 85 760 3283