Bezoekersmonitor

Voor als u wilt weten wat de consumenten echt van uw winkel(centrum) vinden.

Wilt u weten wat het winkelende publiek echt vindt van uw winkelcentrum, openbare ruimte of winkel? De bezoekersmonitor is gericht op het monitoren en verbeteren van de klantbeleving. Dit doen we via kwalitatief hoogwaardige enquêtezuilen op locatie, voorzien van een tablet met een uitnodigende uitstraling richting de klant.

continu monitoren

Continu onderzoek

Onderzoek is niet meer gebaseerd op slechts enkele momenten, waardoor de steekproef veel betrouwbaarder is. Het biedt snel inzicht in effecten van aanpassingen en geeft mogelijkheid tot vroegtijdig bijsturen.

eerlijke reacties

Ongedwongen reacties

Vragen stellen op het moment van beleving, en niet pas uren of dagen later. En dat zonder tussenkomst van een enquêteur. Men kiest er zelf voor om deel te nemen en wordt zo niet lastig gevallen.

Uitgebreide vragensets

In slechts 3-8 vragen kun je informatie verzamelen over bijvoorbeeld de beleving, het bezoekgedrag, communicatie, imago en bezoekersprofiel. Naast uitgebreide vragen-bibliotheek, kunt u ook uw eigen vragen toevoegen.

Variatie in antwoordopties

U kunt kiezen uit een grote variatie aan vragen. Antwoorden op deze vragen kan eenvoudig via smileys, enkel- en meerkeuze vragen of rapportcijfers. Daarnaast is het ook mogelijk open vragen te stellen en bijvoorbeeld postcodes of e-mailadressen te verzamelen.

Bovenstaand voorbeeld laat zien hoe gevraagd is naar het grootste verbeterpunt. U ontvangt maandelijks een overzichtelijke rapportage van alle respons. Zo kunt u ook zien of er verschil is tijdens een bepaalde actie, zomer/winter etc.

Aansturen op afstand

De tablets zijn op afstand te besturen via een persoonlijk account. Hierin staan voorgeprogrammeerde categorieën met gevalideerde vragensets en antwoordopties. Deze zijn eenvoudig aan of uit te zetten.

Alle voordelen nog eens op een rij

Continu onderzoek

Continu onderzoek

Geen momentopname

Steekproef

Grote en betrouwbare steekproef

In korte tijd veel mensen bereiken, zowel klant als niet klant

Vragen

Korte en duidelijke vragen

Die weinig tijd kosten voor de respondent

Bezoekers

Eerlijke en pure reacties

Direct feedback op het moment van beleving
Anoniem, niet lastig gevallen worden door enquêteurs

Kiezen

Zelf beslissen welke vragen je stelt

Door aan- en uitzetten van vragen in uitgebreide bibliotheek

voordeliger

Voordeliger dan standaard enquête

minder arbeidsintensief en hogere respons.

 

Ik wil graag meer weten

 


Lees ook meer over de keuzes die Van der Vorm Vastgoed heeft gemaakt en hoe zij de bezoekersmonitor inzetten of hoe WF communicatie de bezoekersmonitor inzet om de effectiviteit van hun campagnes bij winkelcentra te meten.

Stel uw vraag aan Björn Jansen

Björn Jansen adviseert al jaren vastgoedpartijen en retailers.
Hij komt graag langs of vertelt via Teams meer over ons online dataplatforms of over hoe onze experts u kunnen helpen met uw locatie vraagstukken. Of het nu gaat om retail, woningbouwplannen of kantoren.

Andere applicaties, rapporten en analyse