?>

Bezoekersmonitor

Voor als u wilt weten wat de consumenten echt van uw winkel(centrum) vinden.

Wilt u weten wat het winkelende publiek echt vindt van uw winkelcentrum, openbare ruimte of winkel? De bezoekersmonitor is gericht op het monitoren en verbeteren van de klantbeleving. Dit doen we via kwalitatief hoogwaardige enquêtezuilen op locatie, voorzien van een tablet met een uitnodigende uitstraling richting de klant.

continu monitoren

Continu onderzoek

Onderzoek is niet meer gebaseerd op slechts enkele momenten, waardoor de steekproef veel betrouwbaarder is. Het biedt snel inzicht in effecten van aanpassingen en geeft mogelijkheid tot vroegtijdig bijsturen.

eerlijke reacties

Ongedwongen reacties

Vragen stellen op het moment van beleving, en niet pas uren of dagen later. Zonder tussenkomst van een enquêteur: men kiest er zelf voor om deel te nemen en wordt zo niet lastig gevallen.

Vragensets

Uitgebreide vragensets

In slechts 3-8 vragen kun je informatie verzamelen over bijvoorbeeld de beleving, het bezoekgedrag, communicatie, imago en bezoekersprofiel. Naast uitgebreide vragen-bibliotheek, kunnen ook uw eigen vragen toegevoegd worden.

bezoekersmonitor Locatus

Variatie in antwoordopties

U kunt kiezen uit een grote variatie aan vragen. Antwoorden op deze vragen kunnen makkelijk gegeven worden aan de hand van smileys, enkel- en meerkeuze vragen of rapportcijfers. Daarnaast is het ook mogelijk open vragen te stellen en bijvoorbeeld postcodes of e-mailadressen te verzamelen.

Aansturen op afstand

De tablets kunnen online op afstand gecontroleerd worden via een persoonlijk account. Hierin staan voorgeprogrammeerde categorieën met gevalideerde vragensets en antwoordopties. Met één druk op de knop kunnen vragen aan- of uitgezet worden.

Alle voordelen nog eens op een rij

Continu onderzoek

Continu onderzoek

Geen momentopname

Steekproef

Grote en betrouwbare steekproef

In korte tijd veel mensen bereiken, zowel klant als niet klant

Vragen

Korte en duidelijke vragen

Die weinig tijd kosten voor de respondent

Bezoekers

Eerlijke en pure reacties

Direct feedback op het moment van beleving
Anoniem, niet lastig gevallen worden door enquêteurs

Kiezen

Zelf beslissen welke vragen je stelt

Door aan- en uitzetten van vragen in uitgebreide bibliotheek

voordeliger

Voordeliger dan standaard enquête

minder arbeidsintensief en hogere respons.

 


Lees ook meer over de keuzes die Van der Vorm Vastgoed heeft gemaakt en hoe zij de bezoekersmonitor inzetten of hoe WF communicatie de bezoekersmonitor inzet om de effectiviteit van hun campagnes bij winkelcentra te meten.

Stel uw vraag aan Björn Jansen

Björn Jansen adviseert al jaren vastgoedpartijen en retailers.
Hij komt graag langs of vertelt via Teams meer over ons online dataplatform. Of over hoe onze experts u kunnen helpen in de juiste retaillocaties te investeren.