?>

Agenda kennissessies

Op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen voor uw organisatie?

26 mei | Webinar Sirius & Locatus | Locatieplanning na Covid-19

In maart 2020 ging België voor het eerst in lockdown. De pauzeknop van de hele samenleving werd op dat moment ingedrukt. Hoe onze samenleving er hierna zal uitzien blijft op dit moment onduidelijk, maar één zaak is zeker: het gedrag van consumenten is blijvend veranderd.

Samen met Locatus brengt SIRIUS Insight op 20 mei (Franstalig) en 26 mei (Nederlandstalig) een webinar voor al wie actief is binnen retail. Ontdek er de recentste trends en cijfers over het Belgische retaillandschap en hoe consumenten reageren.

Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in de recentste trends, advies om uw locatiestrategie aan te passen en ontdekt u het meest actuele data-aanbod voor retailers.

Gratis aanmelden webinar


Houd deze pagina in de gaten voor eventuele updates of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of ons blog.

Ik wil op de hoogte blijven van de laatste retailtrends!


24 november: Locatus spreker bij livestream events van:


VBO | ONLINE TALK: WAT IS WINKELVASTGOED NOG WAARD?

Winkelvastgoed zal langzaam en nooit volledig herstellen van de coronacrisis, althans dat doen de media ons geloven. Maar is het echt zo schrikbarend als wordt gesteld? Op dinsdag 24 november gaven deskundigen  Marcel Evers (Business Development INretail) en Gertjan Slob (Directeur Onderzoek Locatus) hun visie op het vraagstuk Wat is winkelvastgoed nog waard? tijdens de interactieve Online Talk met host Roland Koopman (journalist RTLZ).

Zij laten hun licht schijnen over de verschillende vragen waar elke commercieel vastgoedprofessional en winkelier op dit moment mee worstelt. Want welke invloed heeft de pandemie nou eigenlijk, moeten we echt rekening houden met een recessie? En wat gebeurt er dan met de winkelhuren? Is er eigenlijk nog wel een toekomst voor winkelvastgoed? Of gaat straks alles online?

 

Bekijk Online Talk


GIM | Reboot Retail, improve your reach with smart data

Beleeft de retailsector zijn perfecte storm of dreigen velen te kapseizen? Of het nu over een webshop of winkelcentrum gaat, in het multichannel landschap verwacht de consument een consistente beleving op maat. Om gewapend te zijn voor deze nieuwe realiteit zijn kwaliteitsvolle data cruciaal.

Tijdens dit Location Intelligence webinar bieden we heldere antwoorden op vragen als:

  • Wat is de impact van Corona op retailers en winkelcentra?
  • Welke nieuwe profieldata zijn beschikbaar om mijn doelgroep te segmenteren, GDPR-conform?
  • Hoe identificeer ik blinde vlekken in mijn online en offline klantenbasis?

Met bijdragen van en over Locatus (Gerard Zandbergen), CleverMapsGeotype en Belmap.

Dit webinar wordt gegeven in het Engels.

Meld u aan


Terugkijken?


Webinar | De toekomst van middelgrote winkelgebieden

U kunt de opname van de kennissessie van april nog steeds bekijken. Dit webinar gaat over de middelgrote winkelgebieden, die het al lange tijd zwaar hebben. De intelligente lockdown doet hier geen goed aan. Gertjan Slob laat de ontwikkelingen van de laatste jaren zien en Arno Ruigrok presenteert een case waarin hij via een retail locatie analyse op zoek gaat naar oplossingen. Almere Haven is zo’n winkelgebied dat het zwaar heeft. Hij vertelt hoe dit gekomen is, en laat via een analyse zien welke keuzes hier het best gemaakt kunnen worden.

Programma webinar (1 uur en 4 min)

00.00.00 – 00.11.41 | Presentatie Middelgrote steden – Gertjan Slob
00.11.41 – 00.15.06 | Waarom de case Almere Haven – Gertjan / Arno
00.15.06 – 00.17.23 | Hoe zit winkelgebied Almere Haven in elkaar? Arno
00.17.24 – 00.19.59 | Video winkelgebied Almere Haven
00.20.00 – 01.02.46 | Case Almere Haven – Arno Ruigrok
01.02.47 – 01.04.20 | Welke invloed zal corona hebben? Arno / Gertjan