?>

Locatus Retail Plans

Vele honderden winkelgebieden in de Benelux en Europese steden in kaart

Overal en altijd overzicht hebben van een winkelgebied of winkelstraat. Dat kan. Met de digitale retailplattegronden van Locatus. Een efficiënt hulpmiddel, bij ontwikkeling van winkelgebieden, huur/verhuur, koop/verkoop, taxaties en het monitoren van uw winkelcentrum.

Beter dan welk ‘lijstje’ dan ook

Stel u loopt met een klant naar een potentieel pand en hij vraagt waar de Hema nu precies ligt, en waar de andere drogisten. U pakt uw telefoon of ipad erbij en laat het zien.

Of u bent op kantoor en wilt weten hoe de branchering is in die ene straat. Zitten er nog meer schoenenwinkels? En hoe is het met de passantenstromen in deze straat, ten opzichte van die andere optie?

De Retail Plans zijn modulair opgebouwd. U kunt zelf bepalen welke data u in kaart wilt brengen. Het druktebeeld van het centrum, de leegstand, het winkelverkoopvloeroppervlak per pand, de branche per pand, etc. Hier enkele voorbeelden:

 

Bovendien kunt u uw eigen variabelen toevoegen en de kaart hiermee inkleuren. Bijvoorbeeld om zo al uw panden eruit te lichten. U kunt zo een winkelgebied goed in beeld brengen voor aankoopbeslissingen, advies richting klant , monitoren van uw portefeuille of beleidsplannen.

Overzicht Retail Plans België / Nederland /Europese steden

Wilt u meer informatie?
De prijzen van de Locatus Retail Plans zijn afhankelijk van het aantal opties en hoeveel plattegronden u nodig heeft. Graag loopt Björn Jansen de mogelijkheden met u door en geeft hij u een prijsopgave.

Stel uw vraag aan Björn Jansen

Björn Jansen adviseert al jaren vastgoedpartijen en retailers.
Hij komt graag langs om u meer te vertellen over ons online dataplatform of over hoe onze experts u kunnen helpen in de juiste retaillocaties te investeren.