Locatus Retail Plans

Duizenden winkelgebieden in de Benelux en Europese steden in kaart

Overal en altijd overzicht hebben van een winkelgebied of winkelstraat. Dat kan. Met de digitale retailplattegronden van Locatus. Een efficiënt hulpmiddel, bij ontwikkeling van winkelgebieden, huur/verhuur, koop/verkoop, taxaties en het monitoren van uw winkelcentrum.

Beter dan welk ‘lijstje’ dan ook

Stel u loopt met een klant naar een potentieel pand en hij vraagt waar de Hema nu precies ligt, en waar de andere drogisten. U pakt uw telefoon of ipad erbij en laat het zien.

Of u bent op kantoor en wilt weten hoe de branchering is in die ene straat. Zitten er nog meer schoenenwinkels? En hoe is het met de passantenstromen in deze straat, ten opzichte van die andere optie?

U kunt zelf bepalen welke data u in kaart wilt brengen. Het druktebeeld van het centrum, de leegstand, het winkelverkoopvloeroppervlak per pand, de branche per pand, etc. Hier enkele voorbeelden:

 

Bovendien kunt u uw eigen variabelen toevoegen en de kaart hiermee inkleuren. Bijvoorbeeld om zo al uw panden eruit te lichten. U kunt zo een winkelgebied goed in beeld brengen voor aankoopbeslissingen, advies richting klant , monitoren van uw portefeuille of beleidsplannen.

Overzicht Retail Plans België / Nederland /Europese steden

Wilt u meer informatie?
De prijzen van de Locatus Retail Plans zijn afhankelijk van het aantal kerndata en hoeveel plattegronden u nodig heeft. Graag loopt Björn Jansen de mogelijkheden met u door en geeft hij u een prijsopgave.

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over onze data, rapporten of applicaties?
Bel of mail ons met uw vraag.

Björn Jansen (vastgoed & overheid): bjorn.jansen@locatus.com
Mardi Kok (retail & advies): mardi.kok@locatus.com
Frans Smit (België): frans.smit@locatus.com
Gerard Zandbergen: gerard.zandbergen@locatus.com

Niets meer missen?

Wilt  u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van retail?

 

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of ons blog.