Database Kantoren Nederland
Inzicht & overzicht in de kantorenmarkt

Overzichtelijke informatie over de kantorenmarkt ligt niet zomaar voor het oprapen. Als expert in dataverzameling kunnen wij u daarmee helpen. Data verzamelen en structureren zit immers in ons DNA. Dat bewijst onze uitgebreide retaildatabase van de gehele Benelux.  In de Locatus Kantoren Database brengen we kantoren, letterlijk, in kaart. We bouwen voort op de  kantorendatabase van R.L. Bak Property Research & Consultancy (overgenomen per 1/1/2023). De data zijn gekoppeld aan een BAG-ID, zodat de data ook eenvoudig aan eigen data te koppelen zijn.

Wij verzamelen data voor u

We nemen u werk uit handen, zodat u gelijk aan de slag kunt. Wij verzamelen, controleren, koppelen en rangschikken kantorendata, zodat u alle informatie bij elkaar heeft in één overzichtelijk platform.

Wat wilt u weten?

Met de database kantoren kunt u goed de voorraad van de kantorenmarkt monitoren. U kunt eenvoudig opzoeken of het gaat om koop of huur, wie de belegger is of juist de huurder en meer…

Controle via veldwerk

Onze veldwerkers lopen en rijden al meer dan 20 jaar dag in dag uit door winkelgebieden. Zij verruimen hun blik nu ook richting kantoren.

Veel informatie overzichtelijk in één online platform

Kantoren in interactieve kaart

De database bestaat uit bijna 17.000 zelfstandige kantoren van meer dan 500 m². Onderstaand kantoorpanden, De Hoef, Amersfoort, ingekleurd op energielabel.

Hoe komen wij aan informatie over kantoren?

Deskresearch & veldwerk
Veel informatie is heel versnipperd beschikbaar. Ons team deskresearchers voegt deze informatie overzichtelijk samen, zodat u snel overzicht en inzicht heeft in de kantorenmarkt. Maar niet alles kan men op afstand vaststellen. Ons team veldwerkers zoekt ter plekke het antwoord op de ontbrekende puzzelstukken.

Meer dan 20 jaar ervaring
Met ons onderzoeksbureau verzamelen we al ruim 20 jaar informatie over (gebruikers van) retailpanden. Dag in dag uit bezoekt ons team winkelgebieden om zelf de informatie te registreren en te controleren van meer dan 400.000 panden. Met als resultaat een retaildatabase van de gehele Benelux. Deze expertise gaan we óók inzetten voor de kantorenmarkt.

Wilt u een goed beeld van het online kantoren platform? Vraag dan een demo log-in aan.

Demo login aanvragen

Stel uw vraag aan Björn Jansen

Björn Jansen adviseert al jaren vastgoedpartijen en retailers.
Hij komt graag langs of vertelt via Teams meer over ons online dataplatforms of over hoe onze experts u kunnen helpen met uw locatie vraagstukken. Of het nu gaat om retail, woningbouwplannen of kantoren.

Andere applicaties, rapporten en analyse