Kennissessie voor retailers – 17 maart 2022

17 maart 2022 | Winkelgebieden post corona

Kennissessie speciaal voor RETAILERS, bij The Wall the Utrecht

U heeft het zelf vaak aan den lijve ondervonden. Door corona is het winkelgedrag veranderd. Meer online, minder in de grote steden etc. Waar moet u nu op gaan inzetten op de kortere en middellange termijn? Gertjan Slob gaat in op de ontwikkelingen die wij zien en wat dat betekent voor de toekomst.

Speciaal voor retailers
Deze kennissessie is speciaal voor retailers, want locatiebeslissingen zijn nu  immers  belangrijker dan ooit. Een complexe samenhang van factoren bepaalt het succes van een locatie. Is het nu het juiste moment van relocatie? Hoe is het verzorgingsgebied en zal dit binnen afzienbare tijd veranderen? Welke omzet zou ik hier kunnen draaien? Heb ik dan te maken met kannibalisatie?

Slimme data & analyse tools voor omzetvoorspelling
Locatus verzamelt al ruim 20 jaar data over winkelgebieden en winkelpassanten. Hier voegen we steeds meer slimme (afgeleide) informatie aan toe: de gezondheid van een winkelgebied, of omliggend extra woningen te verwachten zijn en een tool om omzetvoorspellingen te doen. Hoe kan dit u helpen met uw dagelijkse en strategische beslissingen?

Sprekers
Gertjan Slob, Directeur Onderzoek van Locatus zoomt in op de ontwikkelingen bij de verschillende type winkelgebieden. Daan Kolkman, partner van The Big Data Company legt uit hoe het voorspelmodel Retail Revenue Calculator werkt en hoe dit uw beslissingen kan ondersteunen. Zelf  zal ik u nog laten zien welke data en tools nog meer van pas kunnen komen.

Programma

14.00 – 14.30 uur   Ontvangst met koffie / thee bij Liemès, The Wall te Utrecht
14.30 – 15.00 uur   Winkelgebieden post corona | Gertjan Slob
15.00 – 15.30uur   Omzetvoorspellingen met Retail Revenue Calculator | Daan Kolkman
15.30 – 15.50 uur   Pauze
15.50 – 16.30 uur   Corona voorbij, winkel geopend, en dan? | Mardi Kok
16.30 – 17.30 uur   Afsluitende borrel

Interesse? Meld u snel aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden kennissessie