Agenda kennissessies

Op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen voor uw organisatie?

Kennissessie 10 mei 2023 – The Wall, Utrecht
‘Continu werken aan een optimaal winkelnetwerk’

Deze kennissessie  bij Lièmes is speciaal voor retailers, want locatie beslissingen zijn nu belangrijker dan ooit. Haalt u het volledig potentieel uit uw huidige locaties? Of is het nu het juiste moment voor relocatie, krimp of uitbreiding?

Een complexe samenhang van factoren bepaalt het succes van een locatie. Locatus verzamelt al ruim 20 jaar data over winkelgebieden en winkelpassanten. The Big Data Company is expert in datamodellen. In de omzetvoorspeltool IRIS komen deze expertises samen in een maatwerkmodel dat u helpt met uw dagelijkse en strategische locatie beslissingen.

Of het nu gaat om de branches zoals mode, cadeau artikelen, opticien, supermarkt of fastfood… Met uw inhoudelijke expertise van uw formule en branche en onze kennis van de retailmarkt maken we altijd een maatwerkmodel voor uw situatie. Om zo de voorspelkracht van het model te optimaliseren. Zo is voor Kwalitaria het model zo ingericht dat ook de impact van bezorgen meegenomen wordt.


Sprekers

Gertjan Slob, Locatus, zoomt in op de trends in de branche en de verhouding online/offline. Hij gaat in op belangrijkste vraagstukken op het gebied van toekomstbestendig locatiebeleid. Daan Kolkman en Mattijn Bezemer, The Big Data Company, leggen uit hoe het voorspelmodel IRIS (voorheen Retail Revenu Calculator) werkt en hoe dit uw locatie beslissingen kan ondersteunen. Tot slot vertelt Taco Janssen, New Business Food Franchise Company, hoe Kwalitaria IRIS inzet bij hun groeistrategie.


Programma woensdag 10 mei 2023

14.00 – 14.30 uur Ontvangst met koffie/thee
14.30 – 15.00 uur Trends in de retail,
Gerjan Slob, Locatus
15.00 – 15.30 uur Omzet voorspellen met IRIS,
Daan Kolkman en Mattijn Bezemer,
The Big Data Company
15.30 – 15.55 uur Pauze
15.55 – 16.20 uur Winkelnetwerk optimaliseren in de praktijk,
Taco Janssen, Kwalitaria (Food Franchise Company)
16.20 – 17.30 uur Afsluitende borrel

 

Inschrijven Kennissessie (gratis)


Houd deze pagina in de gaten voor eventuele updates of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of ons blog.

Ik wil op de hoogte blijven van de laatste retailtrends!