Syntrus Achmea

"Als we vragen hebben over één van de applicaties of een analyse, kunnen we altijd rekenen op hulp van Locatus."

Strategisch én operationeel

Voor een belegger als Syntrus Achmea is de lange termijn belangrijk. “Doordat Locatus haar data op uniforme wijze verzamelt kunnen we goed de ontwikkelingen door de tijd heen volgen”, aldus de Baaij. “Ook vergelijken we de winkelvoorraad en branchering tussen de verschillende winkelgebieden. Zo zien we snel waar een bepaalde formule wel en niet zit.”

Locatus Online Verkooppunten Verkenner en Retail Plans

Onze assetmanagers hebben ook ‘in ’t veld’ altijd toegang tot de data van Locatus, dankzij de Locatus App voor ipad en smartphone.

Aan- en verkoopbeslissingen

Voor onze aankoop- en verkoopbeslissingen kunnen we goed inzoomen op straat- en pandniveau. Met behulp van Retail Plans bekijken we dan ook de segmentatie, branchering, wie de buren zijn, en de leegstand. De Retail Risk Index geeft hierbij een goed beeld hoe de straat zich de laatste tijd ontwikkelt heeft. Dit zetten we ook in voor het monitoren van onze bestaande portefeuille.

Voor onze winkelcentra zetten we ook Passanten Monitor in. Zo kunnen we nauwkeurig druktebeelden zien en aan de hand daarvan verbeteringen doorvoeren.

– Joost de Baaij | Syntrus Achmea