Locatus Retail Plan

Alle retailpanden in de Benelux in kaart in één overzichtelijk platform

Overal en altijd overzicht hebben van een winkelgebied of winkelstraat. Dat kan met de digitale retailplattegronden van Locatus. Een efficiënt hulpmiddel om bij calamiteiten inzicht te krijgen van risico’s in de directe omgeving.

Direct risico’s omgeving in kaart

Stel er is brand in een pand in een winkelgebied in het centrum of aan de rand van de stad. Dan is het handig om direct te weten welke risico’s er zijn bij -of door – omliggende panden. Ligt het pand naast een boekhandel of kledingwinkel? Ligt het in een drukke winkelstraat? Is er veel horeca in de buurt?

Locatus heef álle retailpanden in Nederland in kaart*. Met onze retailplattegronden heeft u snel een beeld van de risico’s bij alle omliggende panden.

*| Onze veldwerkers lopen dag-in dag-uit door de winkelstraten om zelf vast te stellen hoe de retailpanden gevuld zijn. Zo hebben wij al ruim 20 jaar een landsdekkende retaildatabase voor de gehele Benelux. 

U kunt zelf bepalen welke data u in kaart wilt brengen. De branche per pand, het winkelverkoopvloeroppervlak, het druktebeeld van het centrum, de leegstaande panden etc. Hier enkele voorbeelden:

Bovendien kunt u uw eigen variabelen toevoegen en de kaart hiermee inkleuren. Onze retailplattegronden kunt u zowel vanaf desktop als telefoon bekijken. Ook zijn de gegevens te exporteren naar een csv-bestand of in te laden in elk GIS-platform – en zo te koppelen aan uw eigen data.

Wilt u een demo?
Benieuwd hoe ons dataplatform in elkaar zit, welke informatie we allemaal verzamelen en hoe u hier toegang toe kunt verkrijgen?

Ja, ik wil meer weten

Stel uw vraag aan Björn Jansen

Björn Jansen adviseert al jaren vastgoedpartijen en retailers.
Hij komt graag langs of vertelt via Teams meer over ons online dataplatforms of over hoe onze experts u kunnen helpen met uw locatie vraagstukken. Of het nu gaat om retail, woningbouwplannen of kantoren.