Oh, doen jullie dat zo…

Wij zijn er best trots op, dat we elk verkooppunt in de Benelux in kaart hebben. We weten wat de winkelleegstand is, waar concurrenten zitten, wat de oppervlakte van een pand is, etc., etc., etc. En die informatie heeft u met een paar drukken op een knop tot uw beschikking via Locatus Online.

Dat lijkt zo eenvoudig in dit digitale tijdperk.
Maar weet u hoe wij aan al die informatie komen? 

Onze veldwerkers lopen 52 weken per jaar, 5 dagen per week (op hun vakantiedagen na) langs de winkels om informatie voor u te verzamelen. Door weer en wind leggen zij samen meer dan 13.500  km per jaar te voet af en rijden zij 384.000 km per auto. Of het nu -3º C is en sneeuwt of 29 graden en regent, zij zijn continu onderweg om onze retaildata te controleren en aan te vullen.

Collega’s Thijs en Christina laten in een korte video zien hoe zij te werk gaan. Thijs in Utrecht en Christina in Barcelona. Want ja, we beperken ons niet tot de Benelux. Sinds vorig jaar is ons volgende focusland Spanje. Hier hebben we ondertussen naast de grote steden ook een groot deel van de planmatige winkelcentra in kaart.

Zo doen we dat dus, onze data verzamelen. Uiterst zorgvuldig, want onze klanten nemen belangrijke beslissingen op basis van deze informatie.

Astrid is Marketing Communicatie Manager bij Locatus en ziet zo heel wat interessante informatie voorbij komen. Dit zorgt ervoor dat zij met enige beroepsdeformatie door de winkelstraten loopt. En daar over schrijft...

Niets meer missen?

Wilt  u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van retail?

 

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of ons blog.