Partners

Data zit in ons DNA. Om onze klanten zo uitgebreid mogelijk van informatie te voorzien werkt Locatus samen met diverse partners. Door data en expertise te combineren.

Bureau van der Weerd is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in winkelvastgoed en met name supermarktlocaties. Hun halfjaarlijkse onderzoek naar online bestedingen is de basis van het Locatus dashboard ‘Geografische spreiding online supermarkt bestedingen’.

DISCvision richt zicht op behavioural economics. Het DISC leefstijlen model koppelt gedragsvoorkeuren van mensen aan keuzes in het dagelijks leven (dus ook winkels, winkelgebieden, etc.), Locatus koppelt de leefstijlprofielen aan data over het winkelaanbod. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling aan de verzorgingsgebieden of een branche- & formule analyse.

GeoConsulting is een partner in geomarketingoplossingen in de (retail)vastgoedsector, met meer dan 15 jaar expertise, advies en oplossingen voor zijn klanten. Om klanten zo optimaal mogelijk te adviseren, maakt Geoconsulting gebruik van Locatus data.

 

Motify is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van omzetresultaten. Denk hierbij aan de  enquêtetool ‘Bezoekersmonitor’ of de ‘Motify Upsell Promoter’. Dit geeft u meer inzicht in de bezoekers van uw winkelgebied of een tool om upsell te vergroten.

SIRIUS Insight is een partner in geomarketingoplossingen in de retailsector. Zij bieden geavanceerde analyses over het marktpotentieel, de concurrentiedruk en klantprofielen. Om klanten zo optimaal mogelijk te adviseren, maakt SIRIUS Insight gebruik van Locatus data.

SuperVastgoed is een full-service makelaarskantoor gespecialiseerd in de supermarktbranche. Zij stonden aan de wieg van de database ‘Woningbouwplannen Nederland’.

 

Locatus en The Big Data Company werken al ruim 10 jaar samen op het gebied van analysetools voor retailinformatie. Locatus als specialist in retaildata en The Big Data Company als specialist in alogritmes en modellen, zoals onder andere omzetvoorspellingen (IRIS) en risicoprofielen (Retail Risk Index).