Cadeau: Cannes in kaart

Het is weer MAPIC deze week. Met mij zullen toch heel wat mensen met gemengde gevoelens het vliegtuig instappen om die kant op te gaan. Er hangt een zwarte wolk boven Frankrijk. We staan er bij stil en tegelijk gaat alles gewoon door.

Zo zijn we  bij Locatus druk bezig om nog voor het nieuwe jaar een flink aantal Europese winkelgebieden aan onze database toe te voegen. De veldmedewerkers hebben hun deel gedaan. Nu nog zorgen dat alles gedigitaliseerd wordt. Zodat u de retailplattegronden (Locatus Retail Plans) online kunt bekijken. Binnenkort dus ook beschikbaar: Oslo – Helsinki – Bremen – Warsaw – Praag – Budapest – Geneve – Lyon – Marseille – Bilbao – Zaragoza – Malaga – Porto.

Cannes-724Cannes hebben we al in kaart. Daarom voor alle Cannes-gangers, en natuurlijk ook voor de thuisblijvers, twee weken GRATIS toegang tot de Retail Plan van Cannes. Zo kunt u zelf de retail in deze stad bekijken (ook handig als u nog een souvenir wilt kopen).

TU100

 

Download  onze App ‘Locatus Retail Plan’
op uw smartphone of tablet
en open ‘Demo Cannes’.

Leest u deze mail op iPhone of iPad? Download de App hier.
Leest u deze mail via Android telefoon of tablet? Download de App hier.

Wist u bijvoorbeeld dat in Cannes:

  • Galerie Lafayette met 3000 m2 de grootste oppervlakte heeft?
  • De filialiseringsgraad (vkp) van de detailhandel hier 39% is?
  • 27% van de panden op onze plattegrond tot de groep ‘leisure’ behoort?

Gerard Zandbergen

Gerard Zandbergen is CEO van Locatus en spart regelmatig met de spelers op de retailmarkt over de kansen voor de toekomst. Locatus heeft als doel de retailmarkt transparant te maken, zodat haar klanten hun kansen en risico’s helder in beeld hebben. Bijna 20 jaar aan informatie vormt daarvoor de basis.

Niets meer missen?

Wilt  u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van retail?

 

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of ons blog.