De grote-winkel route

Je hebt van die dagen dat je denkt “Wat ga ik doen vandaag?” Meestal op een zaterdag, geen voetbal van je zoon, geen klusjes of andere dingen die echt moeten. Ja, hoor dan gaan we gezellig winkelen.  Maar waar naar toe? Het moet vooral leuk,  en voor mij vanuit het vak onbekend zijn. Liefst verrassend.

Dan kun je natuurlijk steeds een andere stad kiezen. Maar na enige tijd wordt de reisafstand wat te groot. Alles in een bepaalde straal is al bezocht. Dus wat te doen? We willen veel aanbod. Grote winkels dus. En niet te ver weg. Verrassend. Tja….

De oplossing. Ik duik de database van Locatus in. We kiezen een branche. Vaak in de hoofdbranche Mode&Luxe,  de branche dames- en herenkleding. Daarna kijken we naar oppervlakte. Grote winkels dus. En dan sorteren. En dan is daar al de eerste verrassing. We moeten naar plekken (lees woonplaatsen) waar u waarschijnlijk nog nooit geweest bent. Ik in elk geval niet. Erg leuk. We nemen de adressen en de kaart mee en rijden maar. Een toer langs modewinkels met een oppervlakte van meer dan 400 m².

Vanuit Apeldoorn vertrekken we richting Putten en bezoeken we vijf modezaken, we vervolgen onze weg naar Voorthuizen met Bossenbroek mode (552 m² en 440 m²), Barneveld met Broekhuis (535 m²) en Kuijt Exclusive  (549 m²) om vervolgens in Kootwijkerbroek terecht te komen bij Modehuis Kuijt (825 m²).  Dan door naar Lunteren, naar Van Silfhout (490 m²) om tenslotte in Ede de eerste twee ketenwinkels tegen te komen (The Sting met  1200 m² en New Yorker met 815 m². Tussendoor volop genoten van het bos en heidelandschap van de Veluwe.

Dus bent u opzoek naar een alternatief dagje uit? Selecteer dan eens in onze database op wvo van 400 m²of meer. Je verwacht alleen maar ketenfilialen tegen te komen, maar bij ons ging dat anders. Een toertocht langs de zelfstandigen. Wij hebben een  TOP familiedag gehad.

Niets meer missen?

Wilt  u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van retail?

 

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of ons blog.