Locatus verbindt naam aan
NK Mountainbike 2018

Mountainbiken heeft niets te maken met de expertise van ons bedrijf: winkels, winkelgebieden en winkelpassanten in kaart brengen. Vanwaar dan de sponsoring van hetNK Mountainbike?

Bij Locatus gaat het om winkelgebieden en het optimaliseren van het winkelnetwerk. Bij mountainbiken gaat het om bossen en een netwerk van fietspaden. Een groter contrast bestaat bijna niet.

Maar er zijn ook parallellen.

Onze analisten zijn de voorrijders van Locatus. Zij zetten de retaildata op een rij, zodat onze klanten de juiste weg in kunnen slaan. Net zoals de voorrijders bij mountainbike ervoor zorgen dat de fietsers de juiste paden in slaan. En zich kunnen concentreren op het fietsen.

Met een directeur die mountainbiken hoog in het vaandel heeft staan, komt deze sport ook regelmatig terug binnen Locatus: tijdens een personeelsuitje of een clinic met klanten.

Het sponsoren van het NK mountainbike was daarom voor Locatus een logische vervolgstap. Op deze wijze willen wij onze naamsbekendheid vergroten en onze relaties in de gelegenheid stellen het NK bij te wonen.

We zien uit naar dit sportieve evenement in de bossen van Apeldoorn.
Dus graag tot ziens bij het Locatus NK Mountainbike XCO 2018.
Voor meer informatie over het NK: www.nkmtb2018.nl

 

 

Niets meer missen?

Wilt  u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van retail?

 

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of ons blog.